Super Cracks

Super Cracks zet al jarenlang de grootste modetrends om in draagbare en betaalbare damesschoenen van hoge kwaliteit. Mooie materialen in vele kleuren zijn verwerkt in sneakers, joggers, soft bootees en eva-slippers. Super Cracks is origineel, comfortabel en trendy.

Anno 1978

Super Cracks bestaat al sinds 1978. Voor de één een stukje nostalgie, voor de ander een nieuw merk. Ze steken retro-trendy in een nieuw jasje, maar met de kwaliteit waarmee ze al jaren naam maken. Super Cracks is vertrouwd en toch vernieuwend.

Alleen het beste

Super Cracks gebruik materialen die uitgezocht worden op klasse, uitstraling en gevoel. Alleen de beste materialen voldoen aan de eisen en ze kiezen voor elk model de beste fabrikant. Super Cracks is commercieel, maar onderscheidend door het gebruik van rijke materialen.

Trendy met karakter

Super Cracks zet trends uit de sportscene om in draagbare modellen met een eigen identiteit. De prints van Super Cracks worden door een eigen designer ontworpen en zijn daardoor steeds weer origineel en authentiek. Door het gebruik van eigen leesten en zolen garanderen ze draagcomfort en kwaliteit. En waar mogelijk, zijn ze zelfs voorzien van uitneembare voetbedden.