Heren

Onze collectie voor de heren is zo gekozen dat u altijd iets kunt vinden dat bij u past. Of u nu zoekt naar een modieuze, stoere, sportieve of comfortabele schoen. We hebben er op gelet dat er voor ieder doel, elke gelegenheid en elk budget iets te vinden is in onze winkel. En altijd van goede kwaliteit en modieus!

MODIEUS

Misschien verwacht u het niet, maar Ecco heeft in haar assortiment heel modieuze schoenen. Met de kwaliteit en het comfort die u van Ecco gewend bent.

Binnen de collectie van Rieker vindt u mooie schoenen met een goede pasvorm, waardoor ze heel comfortabel zitten. 

Bugatti is een luxe merk, met een collectie modieuze schoenen. 

STOER

Voor de stoere en sportieve heer heeft Ecco stevige schoenen in zijn assortiment. Met de kwaliteit en het comfort die u van Ecco gewend bent.

De schoenen van Mustang zijn net zo stoer als de naam van het merk doet vermoeden. 

Het Spaanse merk Panama Jack heeft stoere en stevige veterschoenen voor de sportieve heer. 


SPORTIEF

De sneakers en (gevoerde) schoenen van Bjorn Borg zijn sportief en comfortabel. 

Brunotti is een merk uit de surfsport en die invloed zie je terug in de sportieve uitstraling van de sneakers en schoenen.

Voor de sportieve heer heeft Ecco een leuke sneakers in zijn assortiment. Met de kwaliteit en het comfort die u van Ecco gewend bent.

COMFORTABEL

Kwaliteit en het comfort die u van Ecco gewend bent met een herkenbare collectie comfortabele schoenen. Wij hebben gekozen voor een ruim assortiment van Ecco in de winkel, zodat u altijd kunt slagen.