Caprice

Het merk Caprice combineert modieuze schoenenmode met een technologie die gericht is op comfort, waardoor je het gevoel hebt alsof je op lucht loopt. Ondanks de hoge kwaliteit, ondersteunende pasvorm en zorgvuldige verwerking van de schoenen, zijn ze voor iedereen betaalbaar. 

Caprice is voor de modebewuste vrouw, die het belangrijk vindt dat haar schoenen comfortabel zitten. Deze combinatie van is dus niet langer een tegenstelling!

Alle schoenen hebben een trendy design, met aandacht voor detail, gecombineerd met het gebruik van een hoge kwaliteit leer en de Europa-brede gepatenteerde innovaties voor de pasvorm en het comfort. Ook zijn Caprice schoenen beschikbaar in halve maten.

WALKING ON AIR: de 2-in -1 binnenzool

Twee innovaties binnen 1 binnenzool: met maximaal 300 luchtbellen in de binnenzool, geniet u van een hoog niveau van comfort en bovendien van een betere vochtbeheersing en demping.

Betere vochtbeheersing
Het vocht kan concentreren in de luchtbellen en wordt bij elke stap afgevoerd. Tegelijkertijd wordt de luchtcirculatie bevorderd en dat geeft u een comfortabel gevoel.

Betere schokabsorptie
Elke luchtbel heeft een dempend effect, waardoor je je niet alleen minder vermoeidheid voelt en uw rug ontziet, maar ook een aangename constante en stimulerende voetmassage ervaart.