Onze winkel

Al vanaf 1979 is Schoenencentrum Vlaardingen te vinden aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. We hebben daar op verschillende plaatsen gezeten, maar na 2 verhuizingen vindt u ons nu in onze ruim opgezette en lichte winkel in het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier.

Maar wat al die jaren nooit veranderd is, is de basis van onze collectie. Natuurlijk volgen we de mode op de voet en wisselen we soms van merken, maar de eisen die wij stellen aan de kwaliteit en de pasvorm is altijd hetzelfde gebleven. Omdat wij dat belangrijk vinden.

Iemand vroeg mij eens, waarom wij alle dozen in de winkel zetten en niet in een groot magazijn. Maar dat past niet bij ons. Wat ooit een vernieuwend concept was, werkt eigenlijk nog steeds voor onze winkel. Onze klanten hoeven niet te wachten op iemand die hen helpt, maar kunnen zelf rondsnuffelen en passen. Zo kunnen wij de tijd nemen voor klanten die onze hulp en ons advies willen. Dit 'ongedwongen' karakter vinden wij én onze klanten prettig! 

Toine van der Linden
Eigenaar Schoenencentrum Vlaardingen
Hoe het allemaal begon...

Vader Van der Linden begon samen met zijn broer en zwager een schoenenfabriek in de omgeving van Kaatsheuvel en Waalwijk, in die tijd het bolwerk van de schoenenfabrieken. Omdat hij vanwege zijn gezondheid moest stoppen maar niet van stilzitten hield, kreeg hij het plan een schoenenwinkel te beginnen. Via vrienden in Vlaardingen hoorde hij dat er een pand vrij was op de Van Hogendorplaan en zo kwam het dat deze Brabander in 1979 zijn schoenenwinkel opende in Vlaardingen. Na een aantal jaar heen en weer pendelen vroeg hij zijn zoon Toine het van hem over te nemen en die is nooit meer weggegaan.... 

De Schoenenfabriek van vader Van der Linden

Het eerste winkelpand aan de Van Hogendorplaan


Ons team

Toine van der Linden

Iris Knoop - Post

Petra Winkelaar - Goudswaard

IN LIEFDEVOLLE HERINNERING

Monique van der Linden