Ecco

ECCO is puur Scandinavisch ontwerp op zijn best: exclusief, stijlvol en functioneel, maar ook gericht op eenvoud en hoge kwaliteit. De collectie combineert design met comfort. 

Het succes van dit van oorsprong Deense merk komt voort uit het continu garant staan voor kwaliteit, innovatieve technologie en de ontwerpfilosofie ‘the shoe must follow the foot', de schoenen moeten de functie van de voet volgen.

ECCO is de enige grote schoenenproducent ter wereld met eigen productiefaciliteiten. Ze hebben het gehele productieproces in eigen hand, van koe tot schoen. Daarmee hebben zij de verantwoordelijkheid over elk detail en de werknemers zijn de drijvende kracht achter het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de schoenen.

Omdat leer kwaliteit is cruciaal voor de schoenmakerij, gebruikt Ecco alleen het fijnste leder. Daarom hebben ze hun eigen leerlooierijen, zodat ze zeker zijn van de kwaliteit. Het merk zoekt de balans tussen handgemaakt en de fijnste technologie en dat vind je terug in de collectie.