Birkenstock

Birkenstock is niet meer weg te denken uit de schoenen- en modewereld. Deze ‘gezondheidssandalen’ hebben een trendy imago gekregen. Iedereen kent ze wel en als u ze zelf nog niet hebt, dan ziet u ze ongetwijfeld vaak voorbij komen op straat of in de modebladen. Birkenstock is een jong en hip merk en gaat altijd mee met de trends. Elk seizoen hebben zij modieuze kleuren en designs die wisselen, maar wat altijd blijft is de kurken zool.

Het voetbed van de sandalen heeft dit merk bekend gemaakt, want door de natuurlijke materialen en ergonomische sterke pasvorm kunt u er uren mee lopen zonder pijn in uw voeten te krijgen. Het authentieke, comfortabele, anatomisch gevormde voetbed uit kurk en latex, ondersteunt de voeten, ontziet de gewrichten en de rug en traint tegelijkertijd de voet- en beenspieren.


De modellen Gizeh en Madrid zijn ongetwijfeld de bekendste sandalen van het merk. De Madrid heeft alleen een band over de voorvoet en de Gizeh een band tussen de tenen. Voor zowel dames als heren is dit het meest gewilde model sandaal. Er is volop keuze in kleuren en prints. Ze staan zowel onder een jeans met een hip T-shirt als een zomers jurkje.

Ook voor kinderen is er een collectie van deze hippe sandalen, want Birkenstocks beginnen al bij maat 24. De kindersandalen van Birkenstock hebben extra bandjes aan de bovenkant, waardoor de sandaal comfortabel zit tijdens het buitenspelen.