Hartjes

KWALITEIT UIT OOSTENRIJK

Hartjes is een Oostenrijks schoenenmerk met duurzame schoenen van hoge kwaliteit. Ze hebben een comfortabele pasvorm door een uitneembaar voetbed, maar de schoenen zijn ook zo ontwikkeld en gemaakt dat u er de hele dag zonder enige problemen op kan lopen omdat ze licht en soepel zijn. Door het gebruik van de diverse materialen zijn de schoenen zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Bij het Oostenrijkse merk Hartjes staat kwaliteit voorop. Alle schoenen worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit is bewerkt met plantaardige middelen in plaats van chemische, waardoor de schoenen zeer geschikt zijn voor mensen met een allergie. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van chemische lijm, maar van melklijm.

Bijna alle modellen van Hartjes hebben een uitneembaar voetbed, waardoor u er ook een eigen voetbed of een steunzool in kunt doen. 

1. Het uitneembare anatomisch gevormde kurk-latexvoetbed is vormvast en ondersteunt de natuurlijke afwikkeling van de voet.
2. Gevelouriseerd (opgeruwd) voetbedleder neemt het transpiratievocht van de voet op en zorgt voor een droge voet, de voorwaarde voor een aangenaam klimaat in de schoen.
3. Hartjes is uitsluitend verwerkt uit handschoenzacht overleer op basis van de nieuwste en schoonste looitechnologieĆ«n.
4. Hoogwaardige, schokdempende, slijtvaste zolen met luchtkamers. Zeer flexibel voor een perfecte en gewrichtsontlastende voetafwijking. 

Hakhoogten liggen in de aanbevolen medische voorschriften, beĆÆnvloeden de lichaamshouding, de goede stand en het ideale voortbewegen.

5. Echte lederen binnenzool.
6. Schokdempende latexzool.
7. Voeringmateriaal uit slijtvast geitenleder.
8. Tussenvoering.