...waar u nog ouderwets goed geholpen wordt!

Tijden veranderen, webshops schieten de grond uit, maar bij ons verandert er niets.... behalve de collectie dan, want die gaat natuurlijk wel met zijn tijd mee. Modieuze schoenen en laarzen, van elegant tot stoer, sportief en comfortabel. En altijd van goede kwaliteit en met een goede pasvorm, want dat vinden wij belangrijk.

Maar het karakter van onze winkel is al meer dan 35 jaar hetzelfde. We staan, net als altijd, nog steeds voor u klaar en nemen de tijd om u te helpen. Misschien een beetje 'ouderwets', maar wel zo prettig: u krijgt persoonlijk advies en kunt direct passen, kijken hoe ze staan, voelen hoe ze zitten, kiezen welke kleur het beste bij u past en tevreden met uw schoenendoos onder de arm de winkel uit stappen. 


Onze Collectie 

DAMES

Of u nu zoekt naar een elegante pump, een stoer laarsje, sportieve sneaker of een comfortabele schoen of laars. Voor ieder doel, elke gelegenheid en elk budget is er iets te vinden in onze winkel. En altijd modieus en van goede kwaliteit!

HEREN

Onze collectie voor de heren is zo gekozen dat u altijd iets kunt vinden dat bij u past. Of u nu zoekt naar een modieuze, stoere, sportieve of comfortabele schoen. En alle merken zijn van goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm.

MEISJES

Zoekt u een stoere, mooie of sportieve schoen of laars voor uw (kleine) meid. Onze collectie voor de meisjes is zo gekozen dat u altijd iets kunt vinden dat ze leuk vindt. En altijd van goede kwaliteit en met een goede pasvorm voor de kleinere voet!

JONGENS

Zeker voor een kindervoet is de pasvorm en kwaliteit belangrijk en dat ziet u terug in onze collectie. De collectie voor de jongens is zo gekozen dat u altijd iets kunt vinden dat bij uw knul in de smaak valt. Of u nu zoekt naar en stoere of sportieve schoen.

Gespecialiseerd in kinderschoenen

Wat nou als die ene gave schoen niet meer in de juiste maat te krijgen is? Toch maar dat maatje groter pakken? Kunnen ze gelijk iets langer mee, toch?

Het lijkt op het eerste gezicht ook helemaal niet zo'n gekke vraag. Bij volgroeide voeten is dit ook zelfs niet zo’n groot probleem.

Maar bij kindervoeten wel! Dat komt omdat verkeerde schoenen niet voldoende steun geven, ze lopen slecht en slijten op de verkeerde plaatsen. Als de schoen dan eindelijk goed past, is hij versleten en misschien ook al niet meer geschikt voor het seizoen waar u inmiddels in zit.

Lees verder...

Loop dus regelmatig bij ons binnen voor het opmeten van de kindervoetjes. Dan kunt u gelijk ook laten checken of de schoenen waar ze op lopen nog geschikt zijn.

De Voetdeskundige

Heeft u voetproblemen, zoals een knikvoet, spreidvoet, platvoet, holvoet of hallux-valgus, dan zorgt een steunzool er voor dat u weer op natuurlijke wijze en zonder pijnklachten kunt lopen. Bij rug-, knie-, heup-, nek- of hoofdpijnklachten kan een ondersteuning van de voet ook uitkomst bieden. Zelfs als u slechts af en toe last hebt van pijnlijk brandende voeten of vermoeide benen of niet lang kunt staan of lopen geeft dit verlichting.

Schoenencentrum Vlaardingen werkt samen met een voetdeskundige die elke 2 maanden bij ons in de winkel is. U kunt hier een afspraak voor maken, zodat u in alle rust persoonlijk geholpen kunt worden. Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibron-veer, een nieuwe Zweedse uitvoering van de klassieke steunzool.

Lees verder...

Eerstvolgende datum

Donderdag 28 januari 2016  10.00 - 18.00 uur

Onze Merken

Onze merken zijn zo geselecteerd dat wij u een brede collectie kunnen bieden in onze winkel. Modieuze schoenen en laarzen, van elegant tot stoer, sportief en comfortabel. Voor jong & oud en alles ertussenin. Bekende en minder bekende merken, maar alles gericht op kwaliteit en comfort.

Tips & Advies

Soms is het lastig te bepalen welke maat u heeft. Niet elk merk voert dezelfde maatstelling. Klik hier voor de tabel!

Heeft u advies nodig over het onderhoud van uw schoenen? Klik dan hier!

Grootste Ecco-collectie

Wist u dat Schoenencentrum Vlaardingen de grootste ECCO-collectie van Vlaardingen, Schiedam, en misschien zelfs wel van heel de regio Rotterdam heeft?  

Zowel voor de heren als voor de dames én de sportieve schoendrager is er volop keuze in onze winkel.

Het van oorsprong Deense merk staat garant voor kwaliteit, innovatieve technologie en de ontwerpfilosofie ‘the shoe must follow the foot'...

Lees verder...​

Actie

20% korting op onze
gehele wintercollectie!

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van onze nieuwe collecties en speciale lezersaanbiedingen & acties. Vul uw naam en emailadres in en klik op de rode button, dan ontvangt u

10% korting op uw volgende aankoop!

In the spotlight

ECCO - DESIGN MET COMFORT

ECCO is puur Scandinavisch ontwerp op zijn best: stijlvol, functioneel en hoge kwaliteit.

Lees verder...​

Bestellen

Wij hebben geen webshop. Onze winkel is er helemaal op gericht om u zo goed mogelijk persoonlijk te adviseren en dat kan niet in een webshop. Maar u kunt natuurlijk wel altijd een schoen of laars telefonisch of per email bestellen als u weet wat u zoekt!

of stuur een email naar

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties & het laatste nieuws!