NOVEMBERACTIE

Wij hebben een nieuwe website en dat vieren we met ú!

MAAK KANS OP EEN WAARDEBON VAN € 25!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

U kunt u zich op de website van het Schoenencentrum Vlaardingen inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan van ons 10% korting op uw volgende aankoop. Én u maakt in de maand november kans op een waardebon van € 25! We geven er in totaal 4 weg.

De trekking is op vrijdag 27 november 2015.​

TOT ZIENS BIJ SCHOENENCENTRUM VLAARDINGEN!


Hoe werkt het?

  • U vult uw naam en emailadres in en klikt op de button 'Schrijf u in!'. 
  • Na uw inschrijving ontvangt u van ons een emailbericht met de bevestiging dat u bent ingeschreven en uw kortingscode voor de 10% korting op uw volgende aankoop.
  • Én nu maakt u ook nog kans op een waardebon van € 25. U hoeft hier niets extra's voor te doen. Wij trekken de 4 prijswinnaars uit de inschrijvingen en maken die vrijdag 27 november 2015 bekend via email en op onze website.

Inschrijven

 Vul uw naam en emailadres in en klik op de rode button, dan ontvangt u

10% korting op uw volgende aankoop!

én

u maakt kans op
een waardebon van € 25

De nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief leest u alles over onze nieuwe collecties en speciale lezersaanbiedingen. U bent ook altijd als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.

Actievoorwaarden

U kunt zich maar met 1 emailadres inschrijven voor deze actie. U krijgt van ons bericht via de email en kunt dan de waardebon ophalen in onze winkel. U krijgt geen geld terug bij het verzilveren van de waardebon.