KORTINGSACTIE

NOVEMBERmaand = ECCOmaand bij Schoenencentrum Vlaardingen!

TOT ZIENS BIJ SCHOENENCENTRUM VLAARDINGEN!

10% korting op de gehele ECCO-collectie! *

* niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of voor afgeprijsde artikelen.

Wij hebben een nieuwe website en dát vieren we met u!

In de hele maand november kunt u bij Schoenencentrum Vlaardingen uw ECCO-schoenen met 10% korting kopen. Dit geldt voor de dames én herencollectie. Voor jong & oud. Van elegant laarsje, sportieve sneaker tot comfortabele veterschoen voor de dames. Van sportieve vrijetijdsschoen, modieuze veterschoen tot comfortabele wandelschoen voor de heren. 

'ECCO: exclusief, stijlvol en functioneel, gericht op comfort en hoge kwaliteit'

Ontwerpfilosofie ECCO

Het van oorsprong Deense merk staat garant voor kwaliteit, innovatieve technologie en de ontwerpfilosofie ‘the shoe must follow the foot'. De schoenen moeten de functie van de voet volgen. Daarom lopen de schoenen en laarsjes van Ecco zo opvallend comfortabel.

Deens ontwerp

Ecco is een Deens merk en dat staat in de modewereld vaak gelijk aan een simplistische stijl. ECCO is puur Scandinavisch ontwerp op zijn best: exclusief, stijlvol en functioneel, maar ook gericht op eenvoud en hoge kwaliteit. De collectie combineert design met comfort.

Grootste Ecco-collectie

Wist u dat Schoenencentrum Vlaardingen de grootste ECCO-collectie van Vlaardingen, Schiedam, en misschien zelfs wel van heel de regio Rotterdam heeft? Zowel voor de heren als voor de dames én de sportieve schoendrager is er volop keuze in onze winkel.