Bunnies JR

BUNNIES JR zorgen ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen.

Bunnies JR heeft een uitneembaar inlegzooltje ontwikkeld waar het voetje perfect op gemeten kan worden. Te kleine schoentjes zijn namelijk een flinke boosdoener tijdens het ontwikkelingsproces.

Er worden materialen gebruikt van de mooiste soorten leer in de kleuren van het seizoen.

De afwikkeling van de voet is ook van groot belang. Bunnies JR schoenen hebben een extreem buigzame loopzool. De zooltjes zijn flexibel en gemaakt van TR met profiel. Meer schokdemping en nog meer grip op de ondergrond. Natuurlijk in combinatie met de mooiste en zachtste soorten leer doorgetrokken tot in de voering.

Naast dit alles vergeet Bunnies JR natuurlijk ook de moeders niet want naast de kwaliteit en dat het oog ook wat wil, is gemak ook belangrijk. Van een uniek rits systeem tot klittenband tot stevige veters. Welke maatjes passen het beste bij uw kindje?

Bunnies JR is onderverdeeld in 3 fases zodat de schoentjes nog beter passen en aansluiten bij uw kind.

Babybunnies (maat 18 t/m 23)

Heel soepel, licht, lekker zacht en makkelijk aan te trekken. Ideaal om de voetjes alvast te laten wennen aan schoentjes. 

Kenmerken
Kwaliteit, comfort en stijl staan op nummer 1. De mooiste en zachtste leersoorten in combinatie met de beste zooltjes. Met een heerlijk zachte soepele binnen voering. 

Flexbunnies (maat 20 t/m 25)

Deze schoentjes zijn heel flexibel en daardoor ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes.

Kenmerken
De schoentjes zijn uiterst flexibel, maar beschermen ook. De hielpartij heeft nog wat extra steun nodig en daarom beschikt ieder schoentje over een extra hielsteun.

Stapbunnies (maat 20 t/m 26)

Schoentjes voor de stevige stappertjes. De voetjes groeien en ontwikkelen nog steeds door en staan steviger in de schoenen.

Kenmerken
Soepele, stevige en slijtvaste zolen allemaal van TR.  Een stevige hielsteun geeft de extra bescherming waar nodig. Maatjes die wel tegen een stootje kunnen.