Braqeez/BQZ

Nooit saai, met liefde gemaakt, super scherp geprijsd en gebaseerd op de laatste trends. Met de slijtvaste rubber zolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte in de schoen en uitneembare binnenzolen is Braqeez naast 'fashionable' ook nog eens heel verantwoord.

Braqeez is een trendsetter onder de naam BQZ.


Collectie

Ieder seizoen bestaat de collectie van Braqeez uit 4 mini collecties:  2 voor de meiden en 2 voor de jongens. 

Fashion Candy
Deze stijl is voor de meiden die graag een showtje stelen. Lekker opvallend en boven alles vrolijk! 

Winter fairy of Picknick Princess
Een tikkeltje romantisch, een tikkeltje stoer en niet te overheersend. Natuur- en pasteltinten voeren de boventoon evenals het gebruik van ritsen. 

Outdoor Rebelle (Boys)
Stevige materialen, robuuste afwerking en grove details. Natuurtinten voeren de boventoon. Stoere bikerboots, kordate basics en flexibele mocassins.

Splashing Sporty (Boys)
Snel, stoer en hip. Sportieve suedes, gevette leersoorten en glanzend lak. 

Productie

Schoenen maken onder de beste omstandigheden

Al vanaf 1839 weten ze bij Braqeez hoe belangrijk kinderschoenen zijn. Zij kennen het klappen van de zweep en zullen nooit de kwaliteit van de schoen uit het oog verliezen.ʉ۬Daarbij luisteren zij ook naar wat de klant zoekt en wil. Dat heeft hen geleerd dat de prijs steeds belangrijker wordt. Dit mag echter alleen zonder inlevering van kwaliteit op welk vlak dan ook.

Zij hebben op Java in Surabaya een (mooie) plek gevonden om hun schoenen te produceren. Door een ontzettend gemotiveerd team, aangevoerd door een Nederlands team, worden de schoenen geproduceerd.


Materialen selecteren zij in Europa waardoor ze in staat zijn de meest fantastische schoenen te produceren. Evenals ze kinderschoenen maken voor een stabiele basis, stellen ze dit bij de manier van produceren ook hoog in het vaandel. Schoenen maken onder goede omstandigheden, tegen goede lonen en natuurlijk vanaf de toegestane leeftijd.